<noframes id="tx9h5"><progress id="tx9h5"><var id="tx9h5"></var></progress>

    
    

          <dl id="tx9h5"><span id="tx9h5"><rp id="tx9h5"></rp></span></dl>

            <noframes id="tx9h5">
            <sub id="tx9h5"></sub>

                <big id="tx9h5"><sub id="tx9h5"></sub></big>
                ?

                Project: The Viewpoint at Bixby Crossing

                Location: Haverhill, MA

                Project Type: Multi-Residential

                Owner: Boston Andes Capital, LLC

                Architect: Cube 3 Studio

                This project included the partial renovation of the ground and first floor levels of this 12-story residential building. The ground floor was an open parking structure that was enclosed to provided and additional five units. Also added to the ground floor was a fitness center and resident lounge. On the first floor two residential units were added as well as renovation of two more. The existing leasing office and mail-room were also renovated and a staff room was added. The main building entrance was also relocated and a vestibule added to bring access to the building closer to Washington Street. Addition work was done on the exterior including the addition of a cantilevered deck, patio, and many landscape renovations. Total affected interior space: 23,510 sq. ft

                gallery_Living-Room-0c7922e48adca2a1e0b6
                fln_4779-1-0ec8294fa9ade6cecf0f44b7dc4d3
                ?