<noframes id="tx9h5"><progress id="tx9h5"><var id="tx9h5"></var></progress>

    
    

          <dl id="tx9h5"><span id="tx9h5"><rp id="tx9h5"></rp></span></dl>

            <noframes id="tx9h5">
            <sub id="tx9h5"></sub>

                <big id="tx9h5"><sub id="tx9h5"></sub></big>
                ?

                Project: Mill240
                Location: Lawrence, MA
                Project Type: Adaptive Reuse & Multi Residential
                Owner: Berkeley Investments
                Architect: Market Square 

                Originally a paper mill, when 240 Canal St. was renovated by the previous owner in 2015 it was not entirely converted to rental units. A four story section of the building was left for self - storage. With new ownership, Berkeley Investments quickly made plans to finish the job. Working with Aberthaw and Market Square Architects an additional 63 units were added to the property.

                Picture1 edit .jpg
                ?